Menderes Parklarına Sosyal Oyunlar

Menderes Belediyesi, parkları çocukların gelişim ve sosyalleşmelerine katkı sağlamak amacıyla oyunlarla süslüyor.

13 Temmuz 2024 - 09:45

Menderes Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parklarda çocukların yön, denge koordinasyonlarını güçlendirmek, zihinsel becerilerini geliştirmek ve sosyalleşmelerini sağlamaya yönelik zemin oyunları yapıyor. Boyayarak gerçekleştirilen renkli ve eğlenceli oyunlar çocukların ilgisini çekiyor.

 

Her Şey Çocuklarımız İçin

 

Alınan olumlu geri dönüşlerin mutluluk verici olduğunu ifade eden Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek; “Çocuklarımız için parklarımızı geliştiriyor ve güzelleştiriyoruz. Bazı parklarımızda çalışmalara başladık. Adım adım birçok parkımızı oyunlarla renklendireceğiz. Her şey çocuklarımız için. Güle güle kullansınlar” dedi.

Bu haber 301 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bornova'da yoksullukla mücadele için farkındalık sergisi
Bornova'da yoksullukla mücadele için farkındalık sergisi
Nalbantoğlu; “Yıllar geçiyor, İzmir’e olan kinleri geçmiyor”
Nalbantoğlu; “Yıllar geçiyor, İzmir’e olan kinleri...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()