Menderes'te Bizim Çocuklar Heyecanı Yaşanacak

A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri son maçı Menderes'te dev ekranda izlenecek.

26 Haziran 2024 - 14:13

Menderes Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek etkinlikle Avrupa Şampiyonası'nda bu akşam grubunda Çekya Milli Takımı ile son maçına çıkacak olan A Milli Futbol Takımı'nın mücadelesi dev ekranda izlenecek.

Bayraklar belediyeden

Bir üst tura çıkacak takımı belirleyecek kritik maç Menderes Belediyesi Amfi Tiyatro'da ki dev ekrana yansıtılacak. Maç öncesinde vatandaşlara Türk Bayrağı da Menderes Belediyesi tarafından ücretsiz dağıtılacak.

Sonuna kadar destek

Şampiyonada millilerimize başarılar dileyen Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, " Avrupa Şampiyonası grup maçlarındaki son karşılaşmamız bir üst tura çıkmamız için büyük önem arz ediyor. Biz de Menderes Belediyesi olarak bu kritik karşılaşmayı hemşehrilerimizle birlikte dev ekranda izlemek için hazırlıklarımızı tamamladık. Mac öncesinde de Türk bayrağımızı hemşehrilerimize dağıtacağız. Tüm hemşirelerimizi bu akşam amfi tiyatromuza bekliyoruz, futbolcularımıza akşam ki karşılaşmada başarılar diliyorum. Vurduğunuz gol olsun bizim çocuklar." dedi.

Bu haber 100 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bayraklı’da kentsel dönüşüm ofisleri açılıyor
Bayraklı’da kentsel dönüşüm ofisleri açılıyor
Ayvalık Devlet Hastanesi'nde yemekten böcek çıktı
Ayvalık Devlet Hastanesi'nde yemekten böcek çıktı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()