Menderes’te Spor Alanında Yeni Dönem

1957 Menderes Spor Kulübü belediye bünyesinde kurularak faaliyetlerine başladı.

01 Temmuz 2024 - 13:25

Menderes Belediyesi’nin yeni takımı 1957 Menderes Spor Kulübü faaliyetlerine başladı. Kulüp başkanı seçilen Aydın Şengül ve yönetimi ilk ziyaretlerini de Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek’e gerçekleştirdi. Ziyarette yeni dönemle ilgili hedefler masaya yatırıldı.

4 branş

1957 Menderes Spor Kulübü futbol, voleybol, basketbol ve boks branşlarında faaliyet gösterecek. Menderes’te sporun gelişimi için çalışmalar yürütecek kulüp profesyonel sporcuların yetiştirilmesini hedefliyor.

Sporla gelişen Menderes

Yeni kulübün ilçeye büyük katkı sağlayacağını ifade eden Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ‘’ Menderes’imizde yarınlarımız olan gençlerimizin başarısı için sorumluluklarımızın farkındayız. Bu kapsamda da spor alanında önemli bir adım atarak kulübümüzü kurarak hızlıca faaliyete geçirdik. Menderes’imizin gençleriyle büyük başarılara imza atacağız. Kulüp yönetimimize de görevlerinde başarılar diliyorum. Kulübümüzü ilçemizin gözbebeği yapmaya kararlıyız. 1957 Menderes Spor Kulübü Menderes’imize hayırlı, uğurlu olsun.’’ dedi.

Bu haber 126 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kabine'de 2 Bakan değişti! İşte yeni Bakanlar...
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kabine'de 2 Bakan değişti!...
Konak’ta bir ilk: Kedilere diş çekimi
Konak’ta bir ilk: Kedilere diş çekimi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()