Menderes’te Yollar Asfaltlanıyor

Menderes Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle yollarda asfalt çalışması gerçekleştiriyor.

26 Eylül 2024 - 11:48

Menderes Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Cüneytbey ve Altıntepe Mahallelerinde asfalt çalışması gerçekleştiriyor. 643, 643/1, 644, 9513 ve 9513/1 Sokaklarda gerçekleştirilen çalışmalarda 6500 metrekare yol asfaltlandı. 2500 metrekarelik asfaltın da önümüzdeki günlerde yapılması planlanıyor. Toplamda 3240 ton asfalt yapılacağı öğrenildi. Asfaltlama çalışmalarının devam edeceği ve çevre düzenlemesinin de gerçekleştirileceği belirtildi.

“Her Zaman En İyisini Düşüneceğiz”

Çalışmalar hakkında konuşan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, “Göreve başladığımız günden beri yaptığımız planlama dahilinde ihtiyaç duyulan yerlerde yollarımızı yeniledik. Bu daha başlangıç, Menderes’te yolları yenilemeye, her zaman en iyisini düşünmeye devam edeceğiz” dedi.

Bu haber 79 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Fransız Alstom'un Türkiye'ye yatırım iştahı devam ediyor
Fransız Alstom'un Türkiye'ye yatırım iştahı devam ediyor
Edebiyat rüzgarı Bornova’da esecek
Edebiyat rüzgarı Bornova’da esecek

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()