MSB'den 'Karabağ' açıklaması: 'Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri'nin kendi operasyonudur'

TSK'nin Azerbaycan'ın Karabağ'daki 'operasyonu'na fiili destek verip vermediği sorusuna yanıt veren MSB kaynakları "Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri'nin kendi operasyonudur" dedi.

21 Eylül 2023 - 14:35

Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlıkta "Haftalık Basın Bilgilendirme Toplantısı"nda konuştu.

Azerbaycan'ın Karabağ'da gerçekleştirdiği askeri operasyona değinen Aktürk, operasyonu, sonrasında alınan ateşkes kararını ve bölgedeki son gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyledi.

Aktürk "Can Azerbaycan’ın toprak bütünlüğünü koruma yönünde attığı adımları, Azerbaycan ve Ermenistan arasında kalıcı barışın tesis edilmesine yönelik samimi çabaları desteklediğimizi, 'iki devlet, tek millet' anlayışıyla kederde ve kıvançta bir ve beraber olduğumuz Azerbaycanlı kardeşlerimizin haklı davalarında yanlarında olmaya devam edeceğimizi bir kez daha vurguluyoruz" ifadelerini kullandı.

Toplantıda bakanlık kaynakları "operasyon"a Türkiye'nin fiili olarak destek verip vermediğine ilişkin soruya yanıt verdi.

Bu haber 179 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karşıyaka’da hedef yeşil gelecek!
Karşıyaka’da hedef yeşil gelecek!
Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezlerinde Cumhuriyet coşkusu
Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezlerinde Cumhuriyet coşkusu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()