Muhtarlara afet eğitimi

23 Kasım 2023 - 17:10

Seferihisar Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü’nün, AFAD İzmir İl Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği bilinçlendirme eğitimleri devam ediyor. 

‘’Muhtarlar Afad Gönüllüsü Oluyor’’ projesi kapsamında Narlıdere, Güzelbahçe, Seferihisar ve Urla ilçelerindeki muhtarlara 3 günlük eğitim verildi.

Eğitmenler tarafından derslerin ilk gününde, ‘’İnsani Yardım ve Temel İlkyardım’’,  ikinci gün ‘’Arama Kurtarma ve Yangın’’, üçüncü gün ise ‘’Çadır Kurma’’ konularında eğitimler verildi. Eğitimlerin sonunda başarılı olan muhtarlar, "Afad Destek Gönüllüsü Sertifikası’’ alacak.

Bu haber 177 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()