Narin Güran'ın mezarındaki gelinliği kaldırıldı: Yerine okul önlüğü bırakıldı

Diyarbakır’da cinayete kurban giden 8 yaşındaki Narin Güran’ın mezarındaki gelinlik kaldırılarak yerine okul önlüğü ve çantası bırakıldı.

13 Eylül 2024 - 18:45

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın mezarındaki gelinlik kaldırılarak yerine okul önlüğü ve çantası bırakıldı.

 

Narin Güran’ın cesedi, evinin 2 kilometre uzağındaki Eğertutmaz Deresi’nde çuval içine konulmuş ve üzeri taş ve çalılarla örtülmüş halde bulunmuştu.

 

Cinayet sonrası Narin’in cenazesi, 9 Eylül’de Tavşantepe köyü mezarlığına defnedilmişti. Cenazenin üzerine konulan gelinlik, bazı tartışmalara neden olmuştu.

 

Ancak, Narin’in mezarını ziyaret eden bir kişi, mezardaki gelinliği kaldırıp yerine okul önlüğü ve çantası bıraktı.

Bu haber 440 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karşıyaka’daki sorunlar masaya yatırıldı
Karşıyaka’daki sorunlar masaya yatırıldı
Buca’dan Anadolu’ya “Diyabet Sensörü” kardeşliği
Buca’dan Anadolu’ya “Diyabet Sensörü” kardeşliği

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()