NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı yarın başlıyor

Yarın toplanacak ve iki gün sürecek olan NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda, Rusya-Ukrayna savaşı, Ortadoğu ve Balkanlar'daki son gelişmeler ve İsveç'in NATO üyelik süreci ele alınacak.

27 Kasım 2023 - 18:30

NATO üyesi ülkelerin dışişleri bakanları; Orta Doğu ve Gazze'deki durum, Ukrayna-Rusya Savaşı, Balkanlar gibi konuları ele almak üzere bir araya gelecek.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, 28-29 Kasım’da Brüksel’deki NATO karargahında düzenlenecek NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı öncesinde gazetecilere brifing verdi.

İki günlük toplantıda bakanların Ukrayna, Çin, Balkanlar, Orta Doğu, iklim değişikliği, silahların kontrolü, İsveç'in NATO üyelik süreci gibi birçok konuyu ele alacağını aktaran Stoltenberg, NATO-Ukrayna Konseyi'nin dışişleri bakanları seviyesinde ilk kez toplanacağını bildirdi.

Stoltenberg, toplantıya Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba'nın katılacağını, NATO'nun Ukrayna'ya uzun vadeli desteğinin teyit edileceğini söyledi.

Bu haber 891 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Buca’da yollar bisikletlilerin oldu
Buca’da yollar bisikletlilerin oldu
Karabağlar Belediyesi’nden istihdama yeni katkı
Karabağlar Belediyesi’nden istihdama yeni katkı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()