Obama'nın eski danışmanı '4 bin Filistinli çocuğu öldürseydik bu yeterli olmazdı' dedi

Eski ABD Başkanı Barack Obama yönetiminin eski danışmanlarından Stuart Seldowitz, New York'ta Müslüman bir gıda satıcısına ""4.000 Filistinli çocuğu öldürseydik bu yeterli olmazdı" dedi.

22 Kasım 2023 - 16:20

Eski ABD Başkanı Barack Obama yönetiminin eski danışmanlarından Stuart Seldowitz, New York'ta Müslüman bir gıda satıcısına karşı tehditler savururken ve İslamofobik yorumlar yaparken videoya çekildi.

ABD’nin New York şehrinde çekilen ve salı günü "Bu ırkçı pisliğin kimliğini belirlemeye yardım edin" açıklamasıyla sosyal medyaya yüklenen videoda bir sokak satıcısını İslamofobik ifadeler de kullanarak taciz ve tehdit eden bir kişinin yer aldığı görüldü.

Mısırlı sokak satıcısını sınır dışı edilmekle ve Mısır İstihbarat Genel Müdürlüğü Muhaberat tarafından işkence görmekle tehdit ederken gösteren videonun sosyal medyada hızla yaygınlaşmasının ardından söz konusu kişinin ABD Dışişleri Bakanlığı İsrail ve Filistin İşleri Dairesi eski Müdür Yardımcısı olan 1999-2003 yılları arasında ABD'nin İsrail-Filistin diplomasisini yöneten ve daha sonra Obama yönetiminin Ulusal Güvenlik Konseyi'nde görev yapan Stuart Seldowitz olduğu tespit edildi.

Sosyal medyada yayımlanan ikinci bir videodaysa Obama'nın eski ulusal güvenlik danışmanı Stuart Seldowitz’in aynı satıcıyı taciz ve tehdit etmek için geri geldiği ve "4 bin Filistinli çocuğu öldürseydik bu yeterli olmazdı" dediği duyuluyor

Bu haber 739 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bornova Belediyesi’nden yangın mağduru aileye destek
Bornova Belediyesi’nden yangın mağduru aileye destek
İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversitelilerin barınma ücretlerine zam yapmadı
İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversitelilerin barınma...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()