Ödemiş’te Yasadışı Silah Ticareti Operasyonu: 2 Şüpheli Gözaltında

22 Temmuz 2024 - 13:10

Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Ödemiş Organize Büro Amirliği ekiplerince Ödemiş ilçesinde yasadışı silah ticareti yapan iki şüpheli tespit edildi. Şüphelilerin ikamet ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 5 adet tabanca, 2 adet tüfek ve çok sayıda fişek ele geçirildi. Şüpheli şahıslar gözaltına alındı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü, şehirde huzur ve esenliği koruma amacıyla suç ve suçlularla mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini açıkladı.

Bu haber 362 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Cumhuriyet Her Yerde” Tire’de tarihi akşam
“Cumhuriyet Her Yerde” Tire’de tarihi akşam
Varlık Fonu şirketinde 16 milyonluk hediye ve üç makam aracı skandalı
Varlık Fonu şirketinde 16 milyonluk hediye ve üç makam aracı...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()