Organize suç örgütlerine operasyon: 30 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanlığı tarafından Manisa, Yozgat, Trabzon, Tekirdağ ve Hatay'da gerçekleştirilen "Kuyu-31" operasyonlarında, organize suç örgütü üyeleri gözaltına alındı.

02 Ekim 2024 - 08:37

Manisa ve Yozgat'ta organize suç örgütlerine yönelik kapsamlı operasyonlar düzenlendi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, yapılan çalışmalar sonucunda Manisa ve Yozgat merkezli Trabzon, Tekirdağ ve Hatay’da organize suç örgütlerine yönelik "Kuyu-31" adı verilen operasyonlar gerçekleştirildi.

ELEBAŞLARI BELİRLENDİ

Operasyonlarda, Manisa'da Doğan Gezekli'nin ve Yozgat'ta cezaevinde bulunan Ahmet Doğan'ın elebaşılığını yaptığı iki ayrı organize suç örgütünün üyeleri yakalandı. 30 şüpheli hakkında çeşitli suçlardan soruşturma başlatıldı.

Yakalanan şüpheliler; eğlence mekanlarını zorla ele geçirme, esnaflara ait iş yerlerini kurşunlama, silahlı tehdit yoluyla mağdurlara zorla senet imzalatma, silah ticareti yapma, örgüt kurma, silahla kasten yaralama, vergi usul kanununa muhalefet, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yağma, tefecilik, şantaj ve tehdit gibi suçlardan yargılanacak.

Operasyonlarda 8 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet ruhsatsız tüfek, 7 adet kesici ve delici alet, muhtelif miktarda uyuşturucu madde, çok sayıda çek ve senet ele geçirildi. Şüpheliler hakkında geniş çaplı bir soruşturma yürütülüyor.

Bu haber 45 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Mansur Yavaş'ın Melih Gökçek'e açtığı davada karar bozuldu
Mansur Yavaş'ın Melih Gökçek'e açtığı davada karar bozuldu
Buca’da “İkinci Bahar Buluşması”
Buca’da “İkinci Bahar Buluşması”

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()