Özel'den şehit Necdet ,Çalış ve Emrah Gündüz için taziye mesajı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Pençe Kilit Operasyon bölgesinde, PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan Astsubay Üstçavuşumuz Necdet Çalış ve Sözleşmeli Erimiz Emrah Gündüz'e Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

27 Kasım 2023 - 07:38

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Pençe Kilit operasyon bölgesinde, PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan astsubay üstçavuşumuz Necdet Çalış ve sözleşmeli erimiz Emrah Gündüz'e Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Pençe Kilit operasyon bölgesinde şehit olan piyade astsubay üstçavuş Necdet Çalış ve piyade sözleşmeli er Emrah Gündüz için taziye mesajı yayınladı. Özel’in bu gece X hesabından paylaştığı başsağlığı mesajı şöyle:

“Pençe Kilit Operasyon bölgesinde, PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan Astsubay Üstçavuşumuz Necdet Çalış ve Sözleşmeli Erimiz Emrah Gündüz'e Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.”

Bu haber 575 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ünlü peynir markasının ürününden metal somun çıktı!
Ünlü peynir markasının ürününden metal somun çıktı!
Interpol tarafından aranan organ kaçakçısı Türkiye'den çıktı: Mültecilerin organlarını satın almış
Interpol tarafından aranan organ kaçakçısı Türkiye'den...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()