Özgür Özel duyurdu: Yılmaz Büyükerşen'in CHP'deki yeni görevi belli oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı ve bu seçimlerde aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen'in yeni görevini açıkladı.

27 Ocak 2024 - 16:03

Gerçek Gündem'deki habere göre CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Eskişehir'deki aday tanıtım toplantısında konuşuyor.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı ve bu seçimlerde aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen'in yeni görevini açıklayan Özel, Büyükerşen'in yeni kurulacak CHP'li Belediyeler Komisyonu'nun Genel Koordinatörü olacağını duyurdu.

 

"TÜRKİYE REKORU BEKLİYORUM"

 

İYİ Parti'den Eskişehir milletvekili seçildikten sonra AKP'ye geçen ve Cumhur İttifakı'nın Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olan Nebi Hatipoğlu'nu eleştiren Özel, şu ifadeleri kullandı:

 

"Daha 1 yıl önce Eskişehir'in oylarını Erdoğan'a karşı toplayıp AKP'den aday olanlara en iyi cevabı 31 Mart'ta halk verecek. Eskişehir'in oyunu çalanlara, oy hırsızlarına Eskişehirlilerin verecek oyları olamaz. Ahlak için, vicdan için, Eskişehir'i kandıran bu akla bir cevap vermek için 31 Mart'ta CHP adına Türkiye rekoru bekliyorum sizden."

Bu haber 278 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP, İmamoğlu'nun yargılandığı
CHP, İmamoğlu'nun yargılandığı "ahmak davası" gündemiyle...
Bayraklı'da yol yenileme seferberliği sürüyor
Bayraklı'da yol yenileme seferberliği sürüyor

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()