Özgür Özel: Kılıçdaroğlu ile yarışabilirim, bu hainlik değil

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Halk TV’de katıldığı programda "Biz kurultayda Kemal Bey ile yarışabiliriz. Bu hainlik değildir" dedi.

05 Eylül 2023 - 14:40

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanı Özgür Özel, partisindeki kurultay ve seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Halk TV’de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu ‘Yeni Bir Sabah’ programına katılan Özel, CHP Genel Başkanlığına ilişkin bir süreç olduğunu ve görüşmeler yapıldığını söyleyerek "Bu işin sonunda bir adaylık olursa da öz güvenim, inancım, kararlılığım var. Ben burada adayım desem hem partiye, hem kamuoyuna hem de birlikte yol yürüdüğümüz insanlara ve başta genel başkana karşı şu anda bunu buradan açıklamak doğru olmaz. Süreci tamamlayacağım, tutum belgesini açıklayacağız. Bir eş zamanlılıkla belki bir basın toplantısıyla, belki kadrolarımızla birlikte” dedi. 

"YENMEK, YENİLMEK DEĞİL"

“Görüşmemiz gereken herkesle görüşüyoruz. Başta genel başkanımız, partimizin kadrolarını asla incitmemeye, üzmemeye çalışıyoruz” diyen Özel “İnsan baba evini yakıp yıkmaz, bazıları benim yaptığım görevleri yapıp partiden gitti. Yenmek, yenilmek değil. Biz kurultayda Kemal Bey ile yarışabiliriz. Bu hainlik değildir. Bazıları diyor ki ‘Kemal Bey’e ihanet mi ediyorsun?’. Kemal Bey’in başarısı için bir şeyleri eksik yapmak ihanettir, ben yapmadım. Kemal Bey’in başarısı için, en yakını kimse en yakını kadar inandım” İfadelerini kullandı.

Bu haber 177 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Edebiyat rüzgarı Bornova’da esecek
Edebiyat rüzgarı Bornova’da esecek
DEİK Başkanı Olpak: Yatırımcıların Türkiye'ye ilgisi artıyor
DEİK Başkanı Olpak: Yatırımcıların Türkiye'ye ilgisi artıyor

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()