Pako’da Çevre Haftası etkinliği

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü farkındalık etkinlikleri kapsamında Pako Sokak Hayvanları Yaşam Kampüsü’nde çocuklara yönelik atölyeler düzenledi.

08 Haziran 2024 - 12:51

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü hafta boyunca kentin dört bir yanında düzenlediği farkındalık etkinlikleri ile kutladı. Pako Sokak Hayvanları Yaşam Kampüsü’nde de çocuklar için atölyeler düzenlendi. Program kapsamında çocuklarla deniz kirliliği, deniz canlıları, Mavi Bayrak uygulamaları, küresel iklim değişikliği gibi konuları içeren “Evimiz Deniz” atölyesi yapıldı. Bahçeye zeytin fidanı eken çocuklar, jonglör ve palyaço gösterisi eşliğinde keyifli bir gün geçirdi. 

Bu haber 263 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ali Mahir Başarır: Bornova’da kısa sürede büyük işlere imza atıldı
Ali Mahir Başarır: Bornova’da kısa sürede büyük işlere imza...
Buca’dan Anadolu’ya “Diyabet Sensörü” kardeşliği
Buca’dan Anadolu’ya “Diyabet Sensörü” kardeşliği

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()