Rusya: Kazakistan'da yaşananları yabancı ülkelerin girişimi olarak görüyoruz

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, Kazakistan'da yaşananları yabancı ülkelerin 'devletin güvenliğine ve bütünlüğüne zarar verme girişimi' olarak gördüklerini söyledi.

06 Ocak 2022 - 15:55

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Kazakistan'da süren eylemlere ilişkin açıklamada bulundu.

Zaharova, "Dostumuz olan ülkede yaşanan son olayları, yabancı ülkelerin silahlı ve eğitimli grupları kullanarak devletin güvenliğine ve bütünlüğüne zarar verme girişimi olarak görüyoruz" açıklamasında bulundu.

Rusya'nın Kazakistan'da düzeni yeniden sağlamayı istediğini söyleyen Zaharova, ülkede şiddetin durması için Moskova'nın Kazak yetkililere yardım edeceğini söyledi.

Bu haber 214 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dostluk Turnuvası'nda kupa İzmir’in
Dostluk Turnuvası'nda kupa İzmir’in
Başkan Ünsal ampute can dosta yuva oldu
Başkan Ünsal ampute can dosta yuva oldu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()