Saadet Partisi ve Gelecek Partisi'nden 107 seçim bölgesinde ittifak kararı

Saadet Partisi ve Gelecek Partisi, yerel seçimlerde 107 seçim bölgesinde ittifak yapacaklarını açıkladı.

02 Şubat 2024 - 13:20

Saadet Partisi ve Gelecek Partisi, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde işbirliği konusunda anlaşmaya vardı. 

İki parti, 107 seçim bölgesinde ittifak yapacaklarını açıkladı. 107 noktanın 75'inde Saadet Partisi'nin, 32'sinde ise Gelecek Partisi'nin adayı desteklenecek.

Ağrı ve Amasya belediye başkan adayları ile Denizli ve Manisa büyükşehir belediye başkan adayları Gelecek Partisi'nden olacak. Saadet Partisi ise Elazığ, Isparta ve Uşak belediye başkanlıklarına aday gösterecek.

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde Gelecek Partisi, Bala ve Gölbaşı ilçelerinde Saadet Partisi adayı desteklenecek. Listede İzmir ve İstanbul'da ortak aday bulunmuyor.

Bu haber 388 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()