Şahan, Cem Yılmaz'ı Solladı!

Beyazperdede yarış halinde olan Şahan Gökbakar ile Cem Yılmaz, farklı bankaların reklam filmlerinde yer alarak bu rekabetlerini farklı bir boyuta taşımıştı.

02 Kasım 2016 - 14:40

En az filmleri kadar reklamlarda da izleyiciyi güldürmeyi başaran ikilinin bu yarışında Gökbakar, Yılmaz’ı geride bıraktı. Gökbakar, sektördeki en büyük rakibi Cem Yılmaz’a Instagram'dan ince bir göndermede bulundu. İpsos Adwatch reklam reytinglerinin fotoğrafını paylaşan Gökbakar, oynadığı reklamla en üst sırada bulunurken altında Yılmaz’ın yer alması dikkat çekti. Komedyen 'Yine beni en tepeye koydunuz. Yaptığım işi baş tacı ettiniz' şeklinde bir not düştü.

Bu haber 829 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ege Bölgesi Diyarbakır Dernekleri Federasyonu Lokali Hemşerilerine Kapılarını Açtı
Ege Bölgesi Diyarbakır Dernekleri Federasyonu Lokali Hemşerilerine...
Can Dostlar Yeni Yaşam Merkezinin Temeli Atıldı
Can Dostlar Yeni Yaşam Merkezinin Temeli Atıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()