Scholz korsan bantlı fotoğrafını paylaştı

Hafta sonu koşarken yaralandığı bildirilen Almanya Başbakanı Olaf Scholz, sosyal medya hesabından tek göz korsan bandı taktığı bir fotoğraf paylaştı.

05 Eylül 2023 - 11:05

Fotoğrafı, “Memeleri (internet şakaları) görmek için heyecanlıyım” notuyla paylaşan Scholz,“Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler, olduğundan daha kötü görünüyor” ifadeleriyle ciddi bir sağlık sorunu olmadığını belirtti. Almanya Başbakanı, cumartesi günü koşuya çıkmış, düşerek yüzünden yaralanmıştı. Hükümet Sözcüsü Steffen Hebestreit, göz çevresinde yaralar görünen Alman Başbakan Scholz’un programında herhangi bir değişiklik olmayacağını ve gelecek haftalarda korsan bandını takarak resmi programını sürdüreceğini söyledi.

 

Bu haber 148 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP, İmamoğlu'nun yargılandığı
CHP, İmamoğlu'nun yargılandığı "ahmak davası" gündemiyle...
Türkiye'nin en büyük e-Ticaret siteleri sanal kumar oynatıyor: Yaptırım yok, pazarın büyüklüğü 100 milyar TL'yi geçti
Türkiye'nin en büyük e-Ticaret siteleri sanal kumar oynatıyor:...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()