Seferihisar Belediyesi’nde yeni görevlendirme

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, uzun yıllardır siyaset arenasında yer alan Kürşad Cebeci’yi, genel koordinatör olarak atadı.

23 Mayıs 2024 - 15:57

Görevine başlayan Cebeci yaptığı açıklamada, "Seferihisar'ın gelişimine katkıda bulunmak ve vatandaşlarımızın her an yanında olmak için belediyemizin tüm ekipleri ile gece gündüz sahada olacak, ilçemizde yaşam kalitesini artırmak için elimden geleni yapacağım. Bu değerli görevi bana layık gören İsmail Yetişkin Başkanıma çok teşekkür ederim" dedi.

Bu haber 330 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekrem İmamoğlu'ndan parti içine uyarı: Bununla uğraşanlar yol arkadaşım değildir
Ekrem İmamoğlu'ndan parti içine uyarı: Bununla uğraşanlar yol...
Buca’da “Askıda Yemek” uygulaması başladı
Buca’da “Askıda Yemek” uygulaması başladı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()