Seferihisar Gazeteciler Cemiyeti'nden Yapay Zeka Atölyesi

Seferihisar Gazeteciler Cemiyeti, 5 Eylül 2024 tarihinde, gazetecilere yönelik bir Yapay Zeka Atölyesi düzenliyor. Atölyenin yürütücüsü ise dijital yapımcı ve kreatif direktör olarak tanınan Sinem Saka olacak.

13 Ağustos 2024 - 17:07

Sinem Saka, uzun yıllar süren televizyon programcılığı deneyimini dijital projeler geliştirme yönünde devam ettirirken, son dönemde özellikle yapay zeka, NFT, metaverse ve Web3 gibi yeni teknolojilere odaklanmış durumda. Medya yapımcılığı ve teknolojinin entegrasyonu konularında çeşitli eğitimler veren Saka, bu atölyede gazetecilere yapay zeka teknolojilerinin kullanımına dair bilgiler aktaracak.

Katılımın ücretsiz olduğu atölye hakkında detaylı bilgi ve kayıt için [email protected] adresine özgeçmiş gönderilerek başvuru yapılabilir.

Kontenjan 25 kişidir.

 

Bu haber 253 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekrem İmamoğlu'ndan parti içine uyarı: Bununla uğraşanlar yol arkadaşım değildir
Ekrem İmamoğlu'ndan parti içine uyarı: Bununla uğraşanlar yol...
Selçuk Efes Kent Belleği’nde Ayasuluk Kazıları Söyleşisi
Selçuk Efes Kent Belleği’nde Ayasuluk Kazıları Söyleşisi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()