Selvi kulis verdi: İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olması halinde veliahtı kim?

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi: "İmamoğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığını garantiledikten sonra yerini Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a bırakacağı söyleniyor. İmamoğlu’nun veliahtı olarak Sinem Dedetaş gösteriliyor."

06 Ağustos 2024 - 16:34

İktidara yakın Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olması durumunda koltuğunu kime bırakacağı yönünde kulis bilgi paylaştı. Selvi, “İmamoğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığını garantiledikten sonra yerini Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a bırakacağı söyleniyor. İmamoğlu’nun veliahtı olarak Sinem Dedetaş gösteriliyor” dedi.

 

İmamoğlu’nun tüm planlamasını cumhurbaşkanı adaylığı üzerine kurduğuna dikkat çeken Selvi, şu ifadeleri kullandı:

 

“Hafta sonu CHP Kadın Kolları’nın kurultayı vardı. 4 kadın aday kürsüye birlikte çıkıp, seçimlere müdahale edildiğini belirterek demokrasi çağrısı yaptılar. Ne için? Özgür Özel, Aylin Nazlıaka’yı değil Veli Ağbaba’nın desteklediği Osmaniye Milletvekili Asu Kaya’yı seçtirmek için uğraştı. Kılıçdaroğlu’nun desteklediği Aylin Nazlıaka kaybetti. Özgür Özel’in desteklediği Asu Kaya seçildi. Ama bu süreçte Ekrem İmamoğlu hiçbir adaya destek vermedi. Özgür Özel ile İmamoğlu’nun anlaştıkları söyleniyor. Kadın Kolları Özgür Özel’e, Gençlik Kolları Ekrem İmamoğlu’na. Çünkü İmamoğlu cumhurbaşkanı adayı olursa sahada gençlik kollarını çalıştıracak.”

 

İMAMOĞLU’NUN VELİAHTI….

 

“Ekrem İmamoğlu cumhurbaşkanı adayı olursa yerini kime bırakacak?” sorusunu yönelten Selvi, şöyle devam etti:

 

“İmamoğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığını garantiledikten sonra yerini Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a bırakacağı söyleniyor. İmamoğlu’nun veliahtı olarak Sinem Dedetaş gösteriliyor.

 

Yerel seçimler, CHP’nin kazanma umudunu güçlendirdi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine giderken hem yerel yönetimlerde hem CHP’nin tepe isimlerine yönelik tasfiye operasyonları yaşanabilir. Cumhurbaşkanı adaylığı sürecinin CHP açısından çok sancılı geçeceğe benziyor.”

Bu haber 355 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karşıyaka’daki sorunlar masaya yatırıldı
Karşıyaka’daki sorunlar masaya yatırıldı
Buca’dan Anadolu’ya “Diyabet Sensörü” kardeşliği
Buca’dan Anadolu’ya “Diyabet Sensörü” kardeşliği

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()