Sivasspor Asbaşkanı İsmail Yıldız kaza geçirdi

Sivasspor Kulübü Asbaşkanı İsmail Yıldız'ın, Sivasspor ile Trabzonspor maçını izlemek için İstanbul'dan Sivas'a giderken trafik kazası geçirdiği açıklandı.

11 Ağustos 2024 - 16:45

Sivasspor Asbaşkanı İsmail Yıldız, Sivasspor ile Trabzonspor maçını izlemek için İstanbul'dan Sivas'a giderken trafik kazası yaptığı açıklandı.

 

Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri  sevk edildi. Yaralanan Yıldız, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

 

Yıldız'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

 

Kulüpten Açıklama
Sivasspor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

 

"As başkanımız İsmail Yıldız, bu akşam Net Global Sivasspor'umuz ile Trabzonspor arasında oynanacak mücadeleyi izlemek için İstanbul'dan Sivas'a gelirken Sıcak Çermik Kaplıcası mevkiinde trafik kazası geçirmiştir.

 

Sayın Yıldız, hastaneye kaldırılırken sağlık durumunda bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz."

Bu haber 409 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’nin Kadınlarından Eğitim Yılı Açıklaması
CHP’nin Kadınlarından Eğitim Yılı Açıklaması
Büyükşehir ve ESHOT'un stratejik planları oylandı
Büyükşehir ve ESHOT'un stratejik planları oylandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()