Siyasete atılacağını söyleyen Seren Serengil'den CHP'ye ziyaret

Siyasete atılacağını söyleyen sunucu Seren Serengil CHP İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

17 Ekim 2024 - 17:34

Sunucu Seren Serengil hayvan hakları için siyasete atılma kararı aldı. Serengil, "Siyasete girmek zorundayız" dedi. Serengil'in açıklamalarının ardından ilk ziyaretini CHP İstanbul Başkanlığı'na yaptı. 

 

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ziyaret sonrası, "Değerli sanatçımız ve hayvan hakları savunucusu Seren Serengil'i, Kartal İlçe Başkanımız Mert Polat ile İl Başkanlığımızda ağırladık. Katliam Yasası üzerine ortak endişelerimizi, hayvan haklarını ve bu yöndeki belediye hizmetlerini konuştuk. Hassasiyetle yaklaştığımız bu konuda değerli önerilerini bizimle paylaşan, sahipsiz canlara ses olma mücadelesi veren Seren Hanım'a teşekkür ediyorum." paylaşımını yaptı. 

Bu haber 31 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Malatya'nın Kale İlçesinde 5.9 Büyüklüğünde Deprem
Malatya'nın Kale İlçesinde 5.9 Büyüklüğünde Deprem
Minikler için kent kültürü ve tarihi eğitimleri
Minikler için kent kültürü ve tarihi eğitimleri

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()