Suçüstü yakalanan hırsızlar: Değerli bir şey bulamadık

İzmir'de, dairede hırsızlık yapan şüpheliler T.G. ve B.Y. suçüstü yakalandı. Şüpheliler emniyetteki ifadelerinde, Değerli bir şey bulamadık o yüzden para edecek bulduğumuz birçok şeyi aldık dedi.

05 Eylül 2023 - 10:38

Bayraklı Aliye İzzetbegoviç Caddesi Dedeoğlu Apartmanı'ndan 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen 'Evde hırsız var' ihbarı üzerine ekipler harekete geçti. Adrese gelen polis ekipleri hırsızlık şüphelisi T.G. ve B.Y.'yi 5'inci kattaki bir dairede suçüstü yakaladı.

Şüpheliler dairede; pense, çekiç, 5 asansör butonu, 5 kilogram çelik-bakır kablo, 5 kapı tokmağı ve 5 musluk bataryasıyla yakalandı.

"DEĞERLİ BİR ŞEY ULAMADIK"

Şüphelilerin, emniyetteki ifadesinde ise 'Değerli bir şey ulamadık o yüzden para edecek bulduğumuz birçok şeyi aldık' dediği öğrenildi. T.G. ve B.Y.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

 

()

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ İstanbul'daki yangından yeni gelişme! İzmir'de silahlı saldırı! Başından vuruldu 4 kişi sıkışarak olay yerinde hayatını kaybetti

Bu haber 104 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP, İmamoğlu'nun yargılandığı
CHP, İmamoğlu'nun yargılandığı "ahmak davası" gündemiyle...
Bayraklı'da yol yenileme seferberliği sürüyor
Bayraklı'da yol yenileme seferberliği sürüyor

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()