Suriye Milli Ordusu'ndan Açıklama: TSK'nın Yanındayız

Suriye Milli Ordusu (SMO), yaptığı açıklamada Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) tam destek verdiğini belirtti. SMO yetkilileri, bölgede olaylar çıkaran bazı silahlı grupların yargılanacağını ve Suriye ile Türkiye halklarının kardeşlik bağlarının süreceğini vurguladı.

01 Temmuz 2024 - 23:12

Açıklamada, 'Suriye Milli Ordusu olarak TSK’nın yanındayız' ifadesi kullanılarak, TSK ile olan dayanışma ve işbirliğinin devam edeceği bildirildi.

Bölgedeki istikrar ve güvenliği bozmayı amaçlayan silahlı grupların adalet önüne çıkarılacağını belirten SMO yetkilileri, bu grupların faaliyetlerine izin verilmeyeceğinin altını çizdi:

'Olaylar çıkaran bazı silahlı gruplar yargılanacaklar.'

Son olarak, Suriye ve Türkiye halklarının kardeşliğine vurgu yapılarak, iki milletin arasındaki güçlü bağların devam edeceği ifade edilerek, "Suriye halkı ve Türkiye halkı kardeştir, kardeş kalacaktır.” denildi.

Bu haber 192 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kemalpaşa ve Menderes’in yolları yenileniyor
Kemalpaşa ve Menderes’in yolları yenileniyor
Büyükşehir'den hijyenik ped desteği
Büyükşehir'den hijyenik ped desteği

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()