Tarihi kare: Trump'ın kulağını sıyıran kurşunu havada fotoğrafladılar!

New York Times'ın tecrübeli foto muhabiri Doug Mills, Donald Trump'a isabet eden kurşunu havada yakalamayı başardı. Trump'a, cumartesi günü Butler, Pennsylvania'daki mitinginde 20 yaşındaki Thomas Crooks tarafından ateş açıldı.

15 Temmuz 2024 - 12:59

New York Times'ın tecrübeli foto muhabiri Doug Mills, Donald Trump'a isabet eden kurşunu havada yakalamayı başardı. Trump'a, cumartesi günü Butler, Pennsylvania'daki mitinginde 20 yaşındaki Thomas Crooks tarafından ateş açıldı. 1983'ten bu yana ABD başkanlarını fotoğraflayan Mills, suikast girişimi sırasında Trump'a birkaç metre uzaklıktaydı. Crooks'un ilk sıktığı kurşunu havadayken yakalayan Mills'in çektiği karede, kurşunun Trump'ın sağ kulağını sıyırdığı görülüyor.

Suikast girişiminin meydana geldiği mitingi New York Times'tan Victor Mather'a anlatan Doug Mills, "Bu, çok standart, alıştığımız türden bir mitingdi. Eski Başkan belki bir saat geç kaldı. Kalabalık gün boyunca oldukça coşkuluydu. Trump geldi ve tüm mitinglerde yaptığı gibi kalabalığa el salladı. Bir fotoğrafçı havuzu vardı, belki dört kişiydik. Ara bölge denilen alanda, eski Başkan'dan birkaç metre uzaktaydık. Hepimiz normal fotoğraflar çekmeye çalışıyorduk," dedi.

Mills, "Aniden üç veya dört patlamaya benzer ses duydum. İlk başta otomobil sandım. Silah, düşüneceğim son şeydi. Fotoğraf çekmeye devam ettim. Kürsünün arkasına yattı ve 'Aman tanrım, bir şeyler oldu' diye düşündüm," diye devam etti. 

Doug Mills, Gizli Servis ajanlarının Trump'ın etrafını sardığını ve "Efendim, efendim, efendim" diye bağırdıklarını duyabildiğini ifade etti.

Mills, "Onu daha iyi görebilir miyim diye sahnenin bir tarafınca öbür tarafına geçtim. O an ayağa kalktı ve yumruğunu havaya kaldırdı. 'Hayatta, hayatta' diye düşündüm. Suratında kan görebiliyordum. Fotoğraf çekmeye devam ettim. Bir karede çok dirençli, diğerinde çok yorulmuş duruyordu. Şoke olmuştu," ifadelerini kullandı.

Bu haber 1545 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()