Taşkın: Bu şuursuzluğu kınıyorum 

CHP İzmir Milletvekili Prof.Dr. Yüksel Taşkın İstanbul Balat Musevi Hastanesi yakınında toplanan doktorların Gazze için nöbet tutmaya başlamasını sert sözlerle kınadı.

22 Kasım 2023 - 19:55

Bir grup doktorun kan süsü verilmiş boyalı önlükleriyle İstanbul Balat Musevi Hastanesi yakınında nöbet tutma eylemi başlatmasına sosyal medya hesabından tepki gösteren Taşkın, paylaştığı mesajla tepkisini dile getirdi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Ahmet Selim Köroğlu'nun konuyla ilgili paylaşımını alıntılayan CHP'li Taşkın "Kendi yurttaşlarını hedef yapan bu şuursuzluğu kınıyorum." ifadelerini kullandı.

Musevi Hastanesi yakınında toplanarak nöbet tutmaya başlayan bir grup doktorun cumartesi günleri de sessiz yürüyüş gerçekleştirecekleri öğrenildi.

Bu haber 528 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bornova Belediyesi’nden yangın mağduru aileye destek
Bornova Belediyesi’nden yangın mağduru aileye destek
İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversitelilerin barınma ücretlerine zam yapmadı
İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversitelilerin barınma...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()