TOGG'un yeni modeli herkesi şok edecek!: On kat daha iyi!

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG’a kardeş geliyor. TOGG yeni modeli ile her insanın ağzını açık bıraktı. Kimse eskisinin değil Ferrari'nin bile yüzüne bakmayacak. İşte Türkiye'nin yeni efsanesi…

07 Temmuz 2024 - 12:30

Yerli otomobil TOGG yeni modeliyle her insanın ağzını açık bırakacak. Bursa Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu, TOGG fabrikasını ziyaret etti. TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş'tan Brifing alan yönetim kurulu yeni model T10F‘in detayları öğrendi. Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarla üretilen elektrikli otomobili için geliştirme çalışmalarını sürdüren ekip Gemlik'teki fabrikasında çalışmalarına devam ediyor.

"OTOMOBİLDEN FAZLASI"

Mynet'te yer alan bilgiler doğrultusunda Karakaş yeni TOGG’un "Otomobilden fazlası" ilkesiyle yola çıktığını ifade ederek, dünya ile rekabet eden bir teknoloji firması kurduklarını belirtti. Bu kapsamda mobiliteyi seçtiklerini ifade eden Karakaş, "Yeniliğe Yolculuk" mottosu ile birlikte ilerlediklerinin altını çizdi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

TOGG, hissedar yapısının şirkete doğal bir ekosistem içinde doğurduğunu ve fikri ve Sınai mülkiyet haklarının %100'üne sahip olduklarını ifade eden Karakaş, yerli üretim mevzusunda önemli bir aşama kaydettiklerini altını çizdi. Karakaş, TOGG’un yeni modeli T10F için çalışmaların hızlı sürdüğünü ifade etti.

BUSİAD Yönetim Kurulu’nun sorularına yanıt veren Karakaş’a BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar tarafınca Derviş Fincan Seti armağan edildi. Küçük çaplı ziyaret kapsamında BUSİAD Yönetim Kurulu üyeleri TOGG TX10 modelini test etme fırsatı yakaladı.

Bu haber 309 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ali Mahir Başarır: Bornova’da kısa sürede büyük işlere imza atıldı
Ali Mahir Başarır: Bornova’da kısa sürede büyük işlere imza...
Buca’dan Anadolu’ya “Diyabet Sensörü” kardeşliği
Buca’dan Anadolu’ya “Diyabet Sensörü” kardeşliği

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()