TOKİ şantiyesinde kule vinç işçisini küfür ederek kovdular

Hatay'daki TOKİ şantiyesinde bir kule vinç işçisi iş arkadaşına yapılan hakarete karşı çıkması üzerine kendisi de hakarete uğrayarak işten çıkarıldı.

21 Eylül 2023 - 14:34

Patronların Ensesindeyiz Ağı’na ulaşan işçi şunları söyledi; “İşe başladığımızdan beri sürekli hakaret ve baskı görüyorduk. En son yaşı altmışa yakın iş arkadaşım kule vincin üzerinden küfürler ve hakaretlerle indirildi, benim çıkmam istendi. Ben ise arkadaşıma yapılan muameleyi görünce buna karşı çıktım. O zaman da beni küfür ve hakaret ederek kovdular. Tüm alacağım ise içeride kaldı.”

Patronların Ensesindeyiz ile mücadele etmeye başlayan işçi hem çalıştığı şantiyedeki hem de diğer şantiyelerdeki arkadaşlarına çağrı yaptı ve şunları söyledi;

“Patronların Ensesindeyiz Ağı ile beraber mücadele ediyoruz. Diğer arkadaşlarıma buradan çağrı yapıyorum, yalnız değilsiniz gelin beraber mücadele edelim."

Bu haber 214 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karşıyaka’da hedef yeşil gelecek!
Karşıyaka’da hedef yeşil gelecek!
Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezlerinde Cumhuriyet coşkusu
Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezlerinde Cumhuriyet coşkusu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()