Torbalı Belediyesi’nden “Hobi bahçelerine” taviz yok

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir’in talimatı ile denetimlerini sıklaştıran zabıta ekipleri, geçtiğimiz günlerde Aslanlar Mahallesi’nde hobi bahçesine izinsiz bir şekilde elektrik hattı çeken şahısları suçüstü yakaladı. Torbalı Belediyesi tarafından şahıslara 40 bin lira cezai işlem uygulandı.

25 Haziran 2024 - 16:07

Tarım arazilerinin, hobi bahçeleri adı altında yok edilmeye devam ediyor. İlçenin dört bir yanına yapılan yapılar nedeniyle tarım yerle bir olurken, hobi bahçeleri ile mücadele sürüyor. Bu kapsamda Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir’in talimatı ile denetimlerini sıklaştıran zabıta ekipleri, geçtiğimiz günlerde Aslanlar Mahallesi’nde hobi bahçesine izinsiz bir şekilde elektrik hattı çeken şahısları suçüstü yakaladı. Torbalı Belediyesi tarafından şahıslara 40 bin lira cezai işlem uygulandı. Ayrıca elektrik hattı çekmek için izinsiz şekilde kazılan alanın asfalt maliyeti de belirlenerek, şahıslara fatura edilecek.

DEMİR:“HOBİ BAHÇELERİNE KESİNLİKLE TAVİZ VERMEYECEĞİZ”

İlçe genelinde kurallara uymayanlara kesinlikle taviz vermeyeceklerini belirten Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, “Maalesef ilçemizin dört bir yanında tarım arazilerimiz “Hobi bahçeleri” adı altında yok ediliyor. Torbalı Belediyesi olarak kanunlar çerçevesinde mücadelemizi sürdürüyoruz. Son olarak Aslanlar mahallemizde izinsiz olarak elektrik hattı çeken şahısları suçüstü yakalayarak cezai işlem uyguladık. Hobi bahçelerine kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Yetkilerimiz çerçevesinde en ağır şekilde cezalandıracağız” ifadelerini kullandı.

 

Bu haber 139 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bayraklı’da kentsel dönüşüm ofisleri açılıyor
Bayraklı’da kentsel dönüşüm ofisleri açılıyor
Kabinede deprem!
Kabinede deprem! "Fahrettin Koca istifa mı etti?"

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()