Türk medyası halkın yanında olduğunu gösterdi

Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat, basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

10 Ocak 2017 - 09:55

Türkiye’nin güçlenerek büyüdüğünü bu süreçte kamuoyunun doğru ve tarafsız bir şekilde aydınlatılmasının büyük önem taşıdığını söyleyen Alhat, “Türk medyası 15 Temmuz’da bunu en iyi şekilde gösterdi. Milletin yanında yer alarak tarafının sadece ve sadece halk olduğunu gösterdi” diye konuştu.

Medyanın geldiği bu noktada en büyük payın ise görevini fedakarca yapan basın çalışanlarına ait olduğuna dikkat çeken Alhat, “Sosyal medya ile zaman ve hız sınırlarının zorlandığı dönemde gazetecilik mesleği de çok daha farklı sorumluluk üstlendi. Dolayısıyla bilgi birikimini ve yüksek etik değerleri mesleğinde başarıyla uygulayan gazeteciler de fark yaratacaktır. Demokratik hayatın vazgeçilmezi, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, mesai kavramı gözetmeksizin çalışarak halkımızın gözü, kulağı olan basın çalışanlarının, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü Akhisar Ticaret Borsası adına kutluyor, tüm basın mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Bu haber 604 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güzelbahçe Yaşama El Verdi
Güzelbahçe Yaşama El Verdi
Torbalı'ya bir kent lokantası daha
Torbalı'ya bir kent lokantası daha

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()