Türkiye’den YPG atağı!

BM Güvenlik Konseyi'nin beş daimi üyesi ve Almanya Büyükelçileri Dışişlerine çağrıldı.

18 Şubat 2016 - 15:30

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ankara saldırısını gerçekleştiren Suriye uyruklu Salih Neccar adlı teröristin PYD bağlantılı olduğu Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından resmen açıklanmıştı.  Uluslararası alanda P5 artı 1 olarak anılan, ABD, Fransa, Rusya, İngiltere, Çin ile Almanya’nın Büyükelçileri’ne de, güvenlik güçleri tarafından ele geçirilen, Ankara saldırısı ile PYD arasındaki bağlantılar anlatılacak.

“KESİN VE TARTIŞMASIZ BİR DAYANIŞMA BEKLİYORUZ..”

Dışişleri kaynakları, Büyükelçilere PYD’nin hem Ankara saldırısı ile ilişkisi, hem de PKK terör örgütü bağlantıları hakkında ayrıntılı ve kanıtlı bilgi verildikten sonra, “Türkiye olarak, teröre karşı kesin ve tartışmasız dayanışma bekliyoruz” mesajı verilecek.

Bu haber 635 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Katil Semih Çelik'in Komşuları Anlattı: 'İkbal'e 5 Yıldır Takıntılıydı, Hastaneye Yatırılmayı Kabul Etmiyordu'
Katil Semih Çelik'in Komşuları Anlattı: 'İkbal'e 5 Yıldır...
Yarımada'nın köpek terk noktası Güzelbahçe
Yarımada'nın köpek terk noktası Güzelbahçe

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()