Uzun Yılların Acısı Son Buldu

53 yaşındaki Elektrik ve Elektronik Mühendisi Selçuk Özdere, yıllardır MS (Multiple Skleroz) hastalığıyla mücadele ediyor.

29 Temmuz 2024 - 19:56

MS, merkezi sinir sistemini etkileyen ve çeşitli fiziksel sorunlara yol açan kronik bir hastalıktır. Selçuk Özdere, hastalığın getirdiği geçmeyen ağrılar nedeniyle kırmızı ve yeşil reçete ağrı kesicilere bağımlı hale gelmişti. Ancak bu ağrılar, hayat kalitesini ciddi şekilde etkiliyordu. Uzun süreli ağrı kesici kullanımı böbrek ve karaciğerine zarar vermeye başlayınca, çareyi İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde aradı.

Ağrılarım Hayatımı Zindana Çevirdi"

2015 yılından bu yana MS hastalığı nedeniyle tedavi gördüğünü belirten Selçuk Özdere, yaşadığı süreci şu sözlerle anlattı: "Geçmeyen ağrılarım hayatımı zindana çevirdi. Çok ciddi ağrı kesiciler kullanmak zorunda kaldım ama ağrılarım bir türlü dinmedi. En sonunda İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Algoloji Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Edip Gönüllü'ye başvurdum."

Omur İlik Bölgesine Pil Takılarak Ağrılarından Kurtuldu

İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Algoloji Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Edip Gönüllü, Selçuk Özdere'nin tedavi süreci hakkında şunları söyledi: "Hastamızın omur ilik bölgesine bir pil takarak ağrılarından kurtulmasını sağladık. Bu işlem multidisipliner bir yaklaşımla gerçekleştirildi. Ağrı kesicilere rağmen artan ağrıları nedeniyle bu yönteme başvurduk.

T.C. Sağlık Bakanlığı ve İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğinin destekleriyle, bu tür hastaların tedavileri mümkün oluyor.  yan etkileri nedeniyle  ağrı kesicilerin kullanımı sınırlıdır, Hastanemiz, sürekli olarak en yeni ve etkili tedavi yöntemlerini araştırmakta ve uygulamaktadır. Bu sayede hastalarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz.

İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin sunduğu yenilikçi tedavi yöntemleri, hastaların hayat kalitesini artırmakta büyük rol oynuyor. Tedavi süreçlerinde multidisipliner yaklaşımlar ve teknolojik yeniliklerin entegrasyonu, hastalara daha sağlıklı ve ağrısız bir yaşam sunmayı hedefliyor.”

Tüm Ekibe Teşekkürlerimi İletiyorum

Tedavi sürecinden çok memnun kaldığını belirten Selçuk Özdere, T.C. Sağlık Bakanlığına, hastane başhekimliğine ve operasyonu gerçekleştiren Doç. Dr. Edip Gönüllü ve ekibine teşekkür etti. "Bu süreçte bana yardımcı olan ve ağrılarımdan kurtulmamı sağlayan tüm sağlık çalışanlarına minnettarım. Yeniden sağlıklı ve ağrısız bir yaşam sürmek benim için büyük bir mucize," dedi.

Bu haber 848 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’nin Kadınlarından Eğitim Yılı Açıklaması
CHP’nin Kadınlarından Eğitim Yılı Açıklaması
Başkan Tugay “Kordon Acil Eylem Paketi” için start verdi
Başkan Tugay “Kordon Acil Eylem Paketi” için start verdi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()