Vedat Işıkhan'dan 'asgari ücret' açıklaması

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği 2025 yılı asgari ücret zammına ilişkin konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Yaşam standartlarını iyileştirecek, ekonomimizin de genel istikrarına, yapısına zarar vermeyecek düzeyde belirleneceğini umut ediyorum" ifadelerini kullandı.

21 Ekim 2024 - 16:01

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkiye'yi sarsan Yenidoğan Çetesi'yle ilgili konuşan Işıkhan, 2 hastanenin sözleşmesinin feshedildiğini ve olaya karışan hastanelerin ödemelerinin kesildiğini açıkladı.

Vedat Işıkhan ''Özel hastanelere yapılmış ödemeleri, geçmişe dönük olarak faiziyle birlikte sözleşme kapsamındaki cezaları da tahsil ediyoruz" dedi. 

CİMER ÇAĞRISI

Işıkhan konuşmasında yurttaşlara yaşadıkları sorunlara ilişkin CİMER'e şikayetlerini yapmaları çağrısında bulunarak ''Bu insanlık dışı olay  CİMER'e gelen bir şikayet üzerine gerçekleşti. Bu vatandaşlarımızın takipleriyle mümkün oldu. Tüm suçluların hakettikleri en ağır cezayı alacağından şüphesi olmasın'' ifadelerini kullandı.

ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

Bakan Işıkhan asgari ücrete 2025 yılında yapılacak zamla ilgili ''Yaşam standartlarını iyileştirecek, ekonomimizin de genel istikrarına, yapısına zarar vermeyecek düzeyde belirleneceğini umut ediyorum" dedi. 

PRİM BORÇLULARI KAMUOYUYLA PAYLAŞILACAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan "Maliye Bakanlığımız nasıl paylaşımda bulunuyorsa biz de prim borcu en yüksek olan şirketleri kamuoyuyla paylaşacağız" açıklamasında bulundu.

Bu haber 49 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ünlü peynir markasının ürününden metal somun çıktı!
Ünlü peynir markasının ürününden metal somun çıktı!
Interpol tarafından aranan organ kaçakçısı Türkiye'den çıktı: Mültecilerin organlarını satın almış
Interpol tarafından aranan organ kaçakçısı Türkiye'den...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()