Whatsapp'a yapay zeka geliyor! Herkesin kullanabileceği, çok kolay bir uygulama olacak

Whatsapp, kişiselleştirilmiş yapay zeka avatarları oluşturmak üzerine bir özellik geliştiriyor. Bu yeni özellik, Meta'nın Llama yapay zeka modelinden faydalanarak, kullanıcıların sağladığı görüntüleri ve metin istemlerini kullanarak avatarlar yaratmayı amaçlıyor.

07 Temmuz 2024 - 12:35

Whatsapp, kişiselleştirilmiş yapay zeka avatarları oluşturmak üzerine bir özellik geliştiriyor. Bu yeni özellik, Meta'nın Llama yapay zeka modelinden faydalanarak, kullanıcıların sağladığı görüntüleri ve metin istemlerini kullanarak avatarlar yaratmayı amaçlıyor. Beta sürümünde yer alan bu özellik, kullanıcıların kendilerini herhangi bir ortamda hayal edebilecekleri ve Lensa AI veya Snapchat'in Dreams özelliği gibi avatarlara benzeyen örnekler sunduğu belirtiliyor.

WHATSAPP'TA YAPAY ZEKA İLE AVATAR NASIL YAPILIR?

Whatsapp, kullanıcıların kişiselleştirilmiş avatarlar oluşturması için bir özellik üzerinde çalışıyor. Kullanıcılar, kendi fotoğraflarını çekerek bu özelliği başlatacaklar. Bu fotoğraflar daha sonra Meta AI tarafından kullanıcıya benzer görüntüler üretmek üzere eğitilecek. Böylece kullanıcıların avatarları, farklı ortamlarda nasıl görünebileceklerini gösterecek şekilde üretilebilecek.

Kullanıcılar, Whatsapp üzerinde Meta AI ile sohbet ederek, "Beni hayal et" diyerek veya diğer konuşmalarda "@Meta AI beni hayal et..." diyerek avatarlarını oluşturabilecekler. Bu özelliği kullanabilmek için kullanıcıların Whatsapp ayarlarında manuel olarak etkinleştirmesi gerekecek. Ayrıca, Meta AI ayarları üzerinden referans görüntüler istenildiği zaman silinebilecek. Şu anda geliştirme aşamasında olan bu özelliğin tüm kullanıcılarla ne zaman paylaşılacağı henüz belli değil.

Bu haber 371 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()