Yaz okulları başlıyor! MEB'den ücretsiz kurslar

Tatili hem eğlenip hem de öğrenerek geçirmek isteyen öğrenciler için yaz okulları, bugünden itibaren başlıyor.

20 Haziran 2024 - 15:10

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve belediyelerin ücretsiz eğitimlerinin yanı sıra kurslar ve üniversitelerin ücretli programları da bulunuyor.

 

MEB, ilkokul 2. sınıftan itibaren tüm kademelerdeki öğrenciler için spor, görsel sanatlar, müzik ve bilişim olmak üzere dört alanda ücretsiz yaz okulları açtı. Kurslar, 1 Temmuz’da başlayacak, 29 Ağustos’ta tamamlanacak. Bilim ve Sanat Merkezleri’nin yaz okullarında ise eğitimler, 1-26 Temmuz’da haftada 2 gün düzenlenecek.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 13 farklı branşta verilecek Yaz Spor Okulları, 11 farklı tesiste bugün başladı. Üniversiteler, lise öğrencilerine yönelik düzenledikleri ücretli programlarla üniversiteli olma deneyimi sunuyor. Ankara Üniversitesi’nde tıp, hukuk, mühendislik, diş hekimliği gibi farklı fakültelerde kurs programları gerçekleştirilecek.

Bu haber 327 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
PAKO’nun uygulamaları gezici eğitimle aktarıldı
PAKO’nun uygulamaları gezici eğitimle aktarıldı
Başkan Eşki EKAF’ın gönül sofrasında konuştu
Başkan Eşki EKAF’ın gönül sofrasında konuştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()