Yılmaz Morgül: Ben de hayvanım, beni de uyutun

Sanatçı Yılmaz Morgül, sokak hayvanlarının uyutulmasını (öldürülmesini) öngören yasa teklifine "Ben de hayvanım, beni de uyutun" sözleriyle tepki gösterdi.

15 Temmuz 2024 - 13:45

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla hazırlanan sahipsiz sokak hayvanlarının uyutulmasını (öldürülmesini) öngören yasa teklifi TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

Söz konusu yasa teklifine ünlü isimlerden tepkiler sürüyor.

Bir tepki de sanatçı Yılmaz Morgül'den geldi.

"BEN DE HAYVANIM, BENİ DE UYUTUN"

Morgül şu ifadeleri kullandı:

"Bizi yaratan hayvanları da yarattı. Onlara da can verdi ama ben diyorum ki bu yasayı düzenleyen insanlara: 'Ben de hayvanım, beni de uyutun."

Bu haber 365 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’nin Kadınlarından Eğitim Yılı Açıklaması
CHP’nin Kadınlarından Eğitim Yılı Açıklaması
Büyükşehir ve ESHOT'un stratejik planları oylandı
Büyükşehir ve ESHOT'un stratejik planları oylandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()