YKS (TYT-AYT) soru ve cevapları yayımlandı (2024 ÖSYM YKS soru ve cevap anahtarı sorgulama)

YKS (TYT-AYT) soru ve cevap anahtarı için heyecanlı bekleyiş sona erdi. 2024 YKS'nin ilk oturumu olan TYT'yi tamamlayan adaylar, bugün AYT oturumları için sınava girecekleri okullara gitti. On binlerce adayın katılım sağladığı YKS'nin ikinci oturumu AYT bugün itibarıyla tamamlandı. Sınavların sona ermesinin ardından adaylar, netlerini ve alacakları puanı tahmin edebilmek için TYT ve AYT soru ve cevaplarını beklemeye koyuldu.

09 Haziran 2024 - 23:23

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan TYT (Temel Yeterlilik Testi) geride kaldı. YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) bugün tamamlandı. AYT sınavının sona ermesiyle birlikte YKS (TYT-AYT) soru ve cevapları ÖSYM'nin internet sitesinde erişime açıldı.

YKS SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

YKS (TYT-AYT) soru ve cevaplarının yayımlanacağı tarih, sınavlarını tamamlayan adaylar tarafından sorgulanıyor. 

YKS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları, ÖSYM'nin internet sitesinde erişime açıldı.

YKS SORU VE CEVAPLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) Oturumları Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları her yıl ÖSYM'nin duyurular ekranından paylaşılıyor.

2024 YKS SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN

Bu haber 745 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kemalpaşa ve Menderes’in yolları yenileniyor
Kemalpaşa ve Menderes’in yolları yenileniyor
Büyükşehir'den hijyenik ped desteği
Büyükşehir'den hijyenik ped desteği

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()