Zaman ve Cumhuriyet yine aynı manşetle çıktı!

Zaman ve Cumhuriyet gazetesi aynı manşetle çıkmaya devam ediyor. Önceki gün Suriye ile ilgili yaptıkları manşetleri aynı olan iki gazete bugün de Ankara'daki bombalı saldırıyı aynı manşetlerle birinci sayfadan duyurdu.

18 Şubat 2016 - 14:39

Birbirinden nefret eden iki akımın gazetesi  ve bugün Ankara'daki canlı bomba saldırısıyla ilgili aynı manşetle okuyucularının karşısına çıktı. A Haber ekranlarında Sabah Ajansı'nı sunan Erkan Tan bu manşetlere "Türkçe'nin yüzbinlerce kelimesi var ama ne tesadüftür ki aynı 3 kelimeyi bulmuşlar" diye tepki gösterdi.
 
KAYNAK: SABAH
 
 
 

Bu haber 1087 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay Buca Onat Tüneli’ni inceleyerek beton çalışmasını başlattı
Başkan Tugay Buca Onat Tüneli’ni inceleyerek beton...
Bir yılda Ürkmez Barajı kadar su tasarrufu sağlanacak
Bir yılda Ürkmez Barajı kadar su tasarrufu sağlanacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()